Qmusic Het Geluid

October 22 2020. Of doe mee met de Q-world tour en ga.


Q Dj Felice Dekens Qmusic Be Dekens

Superronde van maandag tm vrijdag om 9u30.

Qmusic het geluid. Het gaat economisch niet zo goed op. Het gaat economisch niet zo goed op dit moment. Voor lokale radiostations kun je kijken onder het kopje regionaal.

Je kunt namelijk zowel meedoen als radiospeler en als app-speler door je slechts 1x. Daarnaast vind je op Luisterennl alle Nederlandse publieke omroepen Commerciele zenders regionale en lokale omroepen. Je hoort het codewoord elke dag vlak voor het nieuws van 7u en 8u bij Maarten Dorothee.

Je kunt ook iedere ronde meestemmen in de app. Het Geluid - Qmusic. En zij wint hiermee 35800 euro.

Slapeloze nachten overuren voor je oren en dat alles met maar één doel. Ik weet niet wat ik moet zeggen. Stop heel even met wat je aan het doen bent.

Het is zover. Ditmaal duurde het een tijdje voordat er een kwartje viel bij de luisteraars maar Amanda 31 wist het juiste antwoord te geven en ziet binnenkort een bedrag van 35800 euro op haar rekening bijgeschreven worden. Luister goed om je heen.

De 21-jarige Khaila uit Poperinge mag 44100 euro bijschrijven op haar rekening met het openplooien. De 46-jarige Dennis uit Enkhuizen was vanochtend vlijmscherp. Hoe dit precies werkt zie je hieronder.

Qmusic is maandagochtend gestart met de zoektocht naar het intussen befaamde Het geluid. Het Geluid van 2021. Het Geluid is op dit moment al 1200 waard.

Vanaf nu elke werkdag bij Qmusic. Het Geluid is terug en vernieuwd. Het Geluid - Qmusic.

Het spannendste radiospel van Nederland. Kim Stolk wist toen te raden dat het ging om dichtklikken van de lipjes van een fotolijst. Hij wist vanochtend Het Geluid op Qmusic te raden en dat levert hem 31900 euro op.

Het grootste geheim van het jaar is terug. Hier kun je radiozenders tergvinden van onder andere. De 46-jarige Dennis uit Enkhuizen gaf het goede antwoord.

Je hoort Het Geluid elke weekdag tussen 7u en 19u op de radio en nérgens anders zo maken we het extra spannend. Het Geluid The Sound is a competition where the studio has recorded a sound by performing a specific action. Als Het Geluid op de radio een waarde heeft bereikt van 10000 kun je vanaf dat moment ook ieder uur via de Qmusic-app meespelen met de kandidaat op de radio.

Via de Qmusic app doe je mee aan het spannendste radiospel van Nederland. Wederom is Het Geluid van Qmusic geraden. Daarvoor hebben ze het codewoord nodig dat Maarten en Dorothee elke weekdag tijdens de ochtendshow lanceren.

Als na het halen van het recordbedrag dat er ooit uitging bij Het Geluid nog geen juist antwoord is zal hint 4 volgen. Misschien raad jij wel wat Het Geluid is en win je een lekker geldbedrag. Het idee is simpel.

Het geluid van Qmusic is geraden. Jorn Agterberg Cecilia Sellmeijer Robert Bernink Bureau. Luisteraars kunnen elke weekdag tussen 0700 en 1900 meespelen met Het Geluid.

Een geluid wordt afgespeeld zonder enige context en jij moet raden wat het is. AMANDA RAADT HET GELUID. Dennis heeft een hekel aan het repareren van fietsen en daardoor wist hij meteen wat het was.

Een bandenlichter op een fietswiel plaatsen. Aanmeldmoment rond 0700 en 1200 uur. Het 3e geluid 2020 is geraden.

Het Geluid van Qmusic is vanochtend in de ochtendshow bij Mattie Marieke geraden. De luisteraar reageerde perplex toen hij realiseerde dat hij 31900 euro gewonnen heeft. Meld je elke weekdag aan met het codewoord van de dag in de Q-app tussen 7u en 19u.

Het Geluid behoudt in de app een vaste waarde van 10000. Check hieronder de oplossing. Het recordbedrag stond in 2017 op 63700 euro.

En dit jaar spelen we het nog net even iets anders. The pricemoney for the contest starts at 2500 euro. Erachter komen WAT Het Geluid van Qmusic is.

Met dit codewoord kan iedereen zich. Skyradio group NPO Qmusic. Alle foute antwoorden zijn terug te vinden via qmusicbehet-geluid.

De dag had niet beter kunnen beginnen voor Dennis uit Enkhuizen. Mark de Leeuw Strategie Qmusic - Het Geluid - Gevarendriehoek on Vimeo. That sound than gets played twice every hour.

Het repareren van een fietsband. Iedere werkdag ieder uur tussen 0700 en 1900. Hij wist in de radio-uitzending van Mattie en Marieke op Qmusic het Geluid te.

October 19 2019.


De Frequenties Van Q Music Berlaar Westkust


Astrid Philips Houdt Je Bezig In Weekend Tussen 13 00 17 00 Met Maximum Hit Music


Het Geluid Het Bekende Radiospel Van Qmusic Is Terug Weet Jij Al Wat Het Is Een Enorme Qmusic 3 D Microfoon Steekt Uit Digital Signage Signage Highway Signs


Qmusicnl Is Het Geluid Het Open Maken Van Het Koffertje Van De Miljoenennota Darum Miljoenennota Prinsjesdag Dutch Quotes Really Funny Quotes


Pin On Nieuwss


Shopping Center Megastores En Woonmall Alexandrium In Rotterdam Is Veelzijdig Met Ruim 200 Winkels En 7 Dagen Per Wee Shopping Center Highway Signs Open Shop


Radionl S Instagram Profile Post Radio Radiowereld Qmusic Qmusicnl Raadhetgeluid Microfoon Buitenreclame Buitenreclamewerkt Billboard


Https Image2 Owler Com 631260 1454367292775 Png


Radionl On Instagram Qmusic Radio Radionl Billboard Radiowereld Instagram Billboard Radio


Qmusicnl Is Het Geluid Het Open Maken Van Het Koffertje Van De Miljoenennota Darum Miljoenennota Prinsjesdag Dutch Quotes Really Funny Quotes


Tussen 13 00u En 16 00u Draait Marcia Bwarody Goede Muziek Voor Jullie Om Het Begin Van De Middag Mee Door Te Komen Muziek


Pin Op Q Music Be


Radionl On Instagram Qmusic Radio Radionl Billboard Radiowereld Instagram Billboard Radio


Qmusic Belgie On Twitter Music Jason Derulo Permalink


Qmusic Belgie On Twitter Music Jason Derulo Permalink


Het Geluid Is Geraden Rowan Wint 49 700 Euro Geluid Rowan Lifestyle


De Presentatoren Curt Fortin En Felice Dekens Begeleiden In Het Kinderprogramma De Schatkamer Schoolkinderen Bij Quizvrage Schoolkinderen Dekens Begeleiding


Pin On Radio Broadcasting Station


Pure Jingles On Twitter Thomas Is Enjoying The View He Loves Radio Goodies But What S That Bottle Doing There